Antifeixistes denuncien els vincles d’El PERIÓDICO DE EL PRAT amb la campanya electoral de l’ultradreta al Prat

April 1, 2015 in Actualitat

Segons ha denunciat la plataforma Esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers, FORO PRAT, la pàgina de facebook creada pels administradors del ‘Periódico de el Prat’ i gestionada per María Teresa Coscojuela, una persona que s’apropat a l’actualitat al partit PODEMOS del Prat, i que és va presentar amb anterioritat al número 5 de les llistes de Plataforma per Catalunya (PxC) per l’Hospitalet, ha vetat a la citatada plataforma antifeixista publicar qualsevol contingut al citat foro, on és habitual que partits més afins al unionisme com PxC o Ciudadanos i facin proselitisme.

Darrerament s’ha observat al Prat un repunt de l’activitat de la formació ultradretana i xenòfoba PxC al Prat, què ha estat utilitzant les xarxes socials i l’esmentat Foro per difondre el seu missatge d’odi i fer campanya electoral de cara a les properes eleccions municipals al Prat.

Segons declara el col·lectiu antifeixista “davant d’aquests fets i davant el desconeixement manifest de molta gent sobre que és i que representa PxC”, des d’Esborem el Feixisme van prendre la iniciativa de començar ha informar sobre PxC, rebatent la propaganda electoral penjada per aquesta formació ultra a FORO PRAT, rebent com reacció a les critiques cap PxC l’expulsió de l’esmentat foro depenent del periòdico del Prat, i el ja expresat vet a participar-hi per part de l’administradora del citat foro que n’ha bloquejat l’accès als antifeixistes.