Fotos Jornades Llibertàries Prat Llobregat. 1936-2006

juliol 25, 2006 in Memòria El Prat, Memòria històrica, Ruta Anarquista

Xerrada dimecres 19 juliol “Història del moviment llibertari pratenc” a càrrec d’historiadors locals

Després de cinc dies de jornades llibertàries al Prat de Llobregat, aquí teniu un resum gràfic d’algunes de les activitats que es van organitzar. Volem felicitar a tots i totes els que van col·laborar i assistir per tal de que aquestes fossin un èxit i donin peu a organitzar en un futur noves jornades per la memòria històrica. Els propers mesos es preveu editar el material resultant de les transcripcions de les xerrades, el seguiment de la ruta, el concert i el teatre, ja us ho farem saber per si

esteu interesats.

PD: Hem tapat les cares dels assistents per salvar la seva l’intimitat, en tant que no se’ls va preguntar si volien apareixer a cap mitjà i per no facilitar la feina als cossos policials que van seguir diverses de les activitats que es feien, especialment la ruta anarquista i la inauguració de la plaça 19 de juliol que van ser vigilades per cotxes patrulla.

Una salutació a tothom

Per la memòria, per l’orgull i per l’esperança!

Inauguració Plaça 19 juliol 1936 al davant del KOP-Alta Tensió, una plaça sense nom que a partir d’ara el tindrà

 

 

 

 

 

 

 

Restes d’una de les dues paelles que es van fer

 

 

 

 

 

+ Fotos: