Antifeixistes denuncien intent d’intimidació al Prat per part d’elements ultres de PxC

May 22, 2015 in Actualitat, POLÍTICA

Ahir dijous dues persones vinculades a la campanya #NoVotisPxC van procedir a repartir follets informatius de l’UCFR a les inmediacions d’on un altre grup ultra de PxC feia lo propi. Segons denúncia el col·lectiu antifeixista pratenc  Esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers la reacció a l’acció informativa i el repartiment d’octavetes sota el títol “No Votis cap grup feixista” no es va fer d’esperar. Miguel Llopis, número 2 de la llista de PxC al Prat de Llobregat acompanyat d’altres ultres van apropar-se a increpar a la parrella d’antifeixistes per insultar-los i titllar-los entre altres coses de “terroristes”, mentre en Llopis els gravava amb el seu mòbil amb intenció clarament intimidatòria, i visiblement molest per la publicació a les xarxes socials per part de la campanya “Esborrem el feixisme” d’un banner on ell i apareix.

 El gir surrealista de tot plegat segons el relat de la plataforma antifeixista va venir quan a continuació agents de la policia municipal es van personar al lloc dels fets per identificar les persones que procedien a repartir follets contraris a la PxC a requeriment d’aquest partit ultra, que alegar un suposat intent d’agressió i demanar les dades personals als agents municipals que va procedir a identificació dels activistes antifeixistes, per segons els seus raonaments, poder denunciar-los.

És una pràctica habitual en PxC les denúncies falses, i amenaçar en dur a jutjats a activistes i periodistes, com a forma d’amedrentar les veus crítiques cap a una formació política que amaga sota un aire de respectabilitat la vella i rancia doctrina feixista de sempre.