Un cercatasques reclamara per seté any consecutiu la retirada dels carrers franquistes d’el Prat

September 22, 2015 in Actualitat, POLÍTICA

Per setè any consecutiu la campanya “Esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers” tornarà a sortir al carrer en plena festa major per demanar a l’ajuntament que enretiri tots els carrers franquistes que resten al Prat. Convocat sota el lema “Per un poble lliure de carrers franquistes” el 7è Cercatasques antifeixista sortirà a dos quarts de deu acompanyat per una xaranga que recorrerà els carrers del poble des de la plaça de la vila fins a la carpa de les festes populars i alternatives. El cercatasques iniciara el seu recorregut just en el moment en que acabi el pregó.

Durant el trajecte disporem de sis consumicions en total. El preu de la tireta de tickets serà de 7 euros ja que s’inclourà el euro del got retornable de les Festes Populars del Prat. La compra dels tickets del cercatasques d’enguany serà anticipada. També hi haurà venda de tickets just a l’inici del cercatasques encara que, per facilitar la organització i per no arriscar-vos a quedar-vos sense, el tiquets són limitats, i ús demanem que dins el possible el adquiriu anticipadament, apropant-vos fins al Gael Inish, el Deeses, La Terraseta, o el Casal “la Llavor”.

La campanya ‘Esborrem el Feixisme’ pretén recordar al nostre ajuntament aquesta iniciativa lúdica i reivindicativa, que tenir carrers dedicats “a caídos por la gloria de dios y por España” és segons les seves paraules “simplement una vergonya es miri com es miri, i la seva negativa a enretirar-los definitivament un insult a la memòria de tots aquells pratencs i pratenques antifeixistes morts i represaliats”.