‘Aturem l’enderroc, Salvem l’Artesà’ exigeix “prou mentides” i un procès participatiu real a l’entorn del projecte de l’Artesà

gener 25, 2016 in Actualitat, Memòria El Prat, Memòria històrica, POLÍTICA by admin

La plataforma veïnal ‘Aturem l’enderroc, Salvem l’Artesà’ emplaça al consistori pratenc a textualment “no enganyar a la gent”.

La citada plataforma ciutadana en defensa del patrimoni pratenc assenyala l’aparent contradicció dels responsables polítics d’ICV a l’ajuntament. Mentre el regidor de Cultura David Vicioso i la regidora d’Urbanisme Alba Bou asseguraven a El Prat Ràdio i al Periòdic Delta que no hi havia hagut procés participatiu i que mai havien dit que ni hi hauria un, a TV3 asseguraven que s’havia consensuat el projecte amb les entitats i s’havia fet el procés participatiu.

Així mateix des de ‘Salvem l’Artesà’ exigeixen un procés participatiu en què els veïns i les entitats decideixin els usos i el projecte del Centre Artesà.

• Tall de veu on l’Alba Bou, regidora d’urbanisme, i el David Vicioso, regidor de cultura, explicaven que no hi ha hagut procés participatiu.
Ho deien a El Prat Ràdio a l’espai Planeta Prat. L’enllacem a continuació, donen la informació a partir del minut 16.
[el Prat Ràdio] Història, el projecte guanyador pel nou Teatre de L’Artesà