Malestar i protestes entre el col·lectiu de treballadors de Correos del Prat per la retallada de serveis

febrer 4, 2016 in Actualitat, ECONOMIA

La decisió de la direcció de l’empresa Correos de reduir en un 18% el nombre d’efectius en l’oficina local provoca queixes entre el col·lectiu de treballadors i treballadores que han protagonitzat diverses accions de protesta, que van des de manifestar-se el passat 15 de gener, enganxar follets informatius al nostre municipi per denunciar els fets, o l’intervenció al Ple municipal d’ahir dimecres.

Actualment l’oficina de Correus al Prat té 33 treballadors i la direcció de l’empresa pretén reduir-los a 27, eliminant 5 seccions de repartiment a peu i una amb moto, la qual cosa provocarà una deterioració del servei, segons els sindicats, de manera que si una carta triga actualment un o dos dies a arribar des de Barcelona al Prat, a partir d’ara es pot retardar fins a tres o més dies.

Igualment denuncien que “No té cap sentit redimensionar l’oficina del Prat perquè es tracta d’un municipi amb molta complexitat, amb l’aeroport i totes les empreses del polígon Pratenc”.