Stop Pujades talla 20 minuts els accessos en Metro i Ferrocarrils al Mobile World Congress

February 25, 2016 in Actualitat, DRETS

Sota la consigna “Si els congressistes viatgen gratis nosaltres també!” la rencenment inaugurada L9 del metro que connecta El Prat amb l’Hospitalet i Barcelona, va restar paralitzada durant 20 minuts en exigència d’unes tarifes de transport més justes en una acció reinvindicativa de la plataforma per un transport públic assequible, Stop Pujades, coincidint amb el MWC. Stop Pujades ha mostrat també el seu suport als treballadors de Metro en vaga.

Al nostre municipi aquesta mateixa plataforma ja va ser protagonita a principis de 2014 de prop de tres messos de concentracions a l’estació de RENFE consistents amb el repartiment entre els usuaris d’octavetes informatives i l’obertura de les barreres que impedeixen el pas. Qüestionat fou igualment el paper de Lluís Tejedor a l’AMT en absentar-se del Consell d’Administració del que forma part, i no votar contra l’augment de preus dels bitllets.

+ Informació: [La Directa] La gran colada