Convocada concentració a El Prat en solidaritat amb Bodaló, el sindicalista andalús empresonat

March 30, 2016 in Actualitat, LLIBERTATS

El membre del Sindicato Andaluz de Trabajadores, Andres Bodaló, ha ingresat avui mateix a presó per acomplir una condemna a tres anys i mig de reclusió per una denúncia d’agressió feta per un regidor del PSOE

El proper dimecres 6 d’abril al nostre municipi esta prevista a dos quarts de set una concentració a la Plaça de la Vila del Prat coincidint amb la presentació d’una moció al ple de l’Ajuntament en suport al sindicalista andalús i en rebuig a la decisió de l’Audiencia Provincial de Jaen.

Aquesta no serà pas la primera concentració convocada al nostre municipi en solidaritat amb Andés Bódaló. El passat 19 de març  ja va tenir lloc un altre concentració a la Plaça de la Vila amb l’assistència d’una veintena de persones en solidaritat amb Bodaló.

.

Per saber-ne més sobre el cas d’en Bódalo:
Convoquen una concentració a El Prat contra el ingrès a presó del sindicalista andalús Andres Bódalo