La PAH del Prat demana menys mocions i més accions.

April 4, 2016 in Actualitat, POLÍTICA

Imarge de l’escarni al Prat davant del domicili del diputat del congrès espanyol Antonio Gallego

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Prat (PAH) va demanar ahir mitjançant les xarxes socials a tots els grups municipals del Prat “menys mocions i més accions”, i afegien; “creiem que els nostres polítics no s’assabenten del que aproven”.

La PAH es preguntava ahir públicament si els regidors del grup municipal ‘Se Puede El Prat’ “no es llegeixen les mocions aprovades o no tenen memòria”, davant la presentació de diverses mocions per part d’aquest grup municipal què no aporten res de nou, i fins i tot rebaixen el contingut d’altres mocions ja aprovades en en plens anteriors que han estat presentades per la PAH.

La PAH pratenca demana als grups municipals que debatin la creació de recursos per aplicar les mocions ja aprovades i deixin de ser repetitius en la presentació de mocions. A raó de la presentació d’una moció anomenada “llei 25″ per part de ‘Se Puede El Prat’, la PAH local és dirigeix especificament a aquest grup municipal per que aquesta moció la diguin “al congrés per a la seva aprovació , com estem fent des de les PAH a nivell estatal pressionant als grups del congrés per a l’aprovació de les 5 de la PAH“.