Picacrestes amb “Ni muts ni a la Gàbia”

April 4, 2016 in Actualitat, LLIBERTATS

Suport imputats pel CaufecDissabte 2 d’abril la pratenca Colla dansairePicacrestes‘ va participar a la mostra de cultura popular què va tinir lloc al Casal de Cultura Robert Brillas d’Esplugues de Llobregat, en suport a ‘Ni muts ni a la gàbia, la campanya antirepressiva de suport als veïns d’Esplugues encausats per defensar Collserola i protestar en contra el projecte urbanistíc del Pla Caufec.

La citada mostra solidària va estar organitzada per la Coordinadora d’entitats de Cultura Popular d’Esplugues.

El pròxim 16 d’abril sota el lema “Que la repressió no es converteixi en depressió” tindrà lloc novament diversos actes de suport i una concentracio a Esplugues en suport als activistes represaliats, previament al segón judici que hauràn de aforntar els dies 25 i 26 d’abril a la «Ciutat de la Justícia».

Per saber-ne més:
Gàleria de fotos