La PAH fa una crida a concentrar-se davant la seu del PP

April 15, 2016 in Actualitat, DRETS

[Actualització]: ATENCIÓ!! CANVI DE CONVOCATÒRIA.

La PAH del Prat anul·la la convocatòria local que va anunciar inicialment, i emplaça a tothom a acudir a la boca del metro del Cèntric a les 18h per anar a Barcelona i concentrar-se al davant de la seu del PP situada al carrer Urgell 278.

————————————————————-

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) fa una crida a tota la ciutadania per aturar els plans del PP, per derogar la Llei 24/2015, pel dret a l’habitatge i contra els desnonaments i la pobresa energètica, abans de unes noves eleccions   El PP denuncia la PAH obeeix als bancs i grans empreses.

El dilluns 18 la PAH és concentrara a les 18’30h davant les seus del PP per dir que els drets bàsics no es toquen!. Al Prat de Llobregat l’Avinguda Montserrat cantonada amb Coronel Sant Feliu esdevindrà el punt de trobada per sortir a les sis de la tarda en manifestació fins la seu del PP.