CGT critica el malbaratament de l’estació del AVE del Prat

January 15, 2013 in Actualitat, ECONOMIA, POLÍTICA, Uncategorized

En motiu de la inauguració a “bombo y platillo” per part de la classe política del AVE Barcelona-Figueres. La setmana passada les seccions sindicals de RENFE i ADIF de la CGT es van concentrar a l’estació de Sants en defensa d’un model de ferrocarril públic i social; i van fer públic un comunicat recordar-nos que “al Prat de Llobregat hi ha una estació d’alta velocitat que mai es va inaugurar i que ara està deserta, tot i que va costar una milionada”.

A millor vida han passat els flamants titulars de la revista del nostre ajuntament “el Prat” venent-nos les meravelles de tenir una estació d’AVE al municipi. A dia d’avui l’estat espanyol és el primer del mon en Km. de línies d’Alta Velocitat per habitant, i ara toca pagar els plats trencats d’una estructura (en la majoria dels casos deficitària) que ha servit nomes per enriquir uns pocs. Com denuncia la CGT toca suprimir el 25% dels trens regionals, i “apujar novament les tarifes en el servei de Mitjana Distància (regionals, Regionals Express i Mitja Distància) un 6% en el bitllet senzill i del 4% en els abonaments de 10 viatges i bons mensuals, pujada que es suma a les de l’any anterior i que, en conjunt, suposen un gran abús comès contra la població més humil de la nostra societat, a la qual s’està carregant d’impostos perquè després regalin els diners d’altra banda”.

Comunicat de les seccions sindicals de CGT a Renfe i Adif