La Dolça Revolució de Josep Pàmies arriba al Casal

May 9, 2016 in Actualitat, DRETS, TERRITORI

Nascut a Balaguer (Lleida) l’any 1948, Josep Pàmies és un agricultor que ha participat en el món sindicalista i cooperativista des de la seva joventut.

Al llarg dels anys ha comprovat, de primera mà, el mal que l’agricultura convencional està fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos amagats que es mouen fora de la vista dels ciutadans. És per aquesta raó que, desenganyat amb l’alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a formar part del canvi que la humanitat necessita.

Ha publicat diversos llibres en què parla de les vivències i reflexions d’un pagès compromès amb temes com l’agricultura ecològica, la lluita contra els transgènics, les plantes medicinals i altres formes de millorar la salut que, a dia d’avui, es consideren alternatives.

Temes que es tractaran a la conferència:

- Causes de l’augment de malalties: alimentació, geopatologies, pesticides, transgènics.
- Teràpies alternatives a la medicalització, de baix cost: MMS, Aigua de Mar, Plata coloïdal.
- Plantes medicinals: Stèvia, Kalanchoe, Perilla, Ortiga, Lepídium, Àloe Vera, Sempre Viva, Damiana, Marihuana…

Col·loqui
Horari | 18 h (entrada lliure).
Organitza | Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’
Lloc | C/ Penedés núm 2. El Prat de Llobregat.