La solidaritat amb Andres Bodaló fa una crida per aconseguir els fons necessaris per realitzar un festival al Prat.

May 18, 2016 in Actualitat, LLIBERTATS

[Actualització] L’acte solidari amb Bódalo topa amb la falta de facilitats del consistori pratenc i anuncia el seu ajornament.

 

Davant la manca dels recursos econòmics del Grup de Suport a Andrés Bódalo del Prat de Llobregat per fer front a les despeses de l’organització el proper mes de juny, d’un festival de suport al sindicalista andalús represaliat al nostre municipi, el citat col·lectiu ha optat, per realitzar una crida publica oberta a persones individuals, organitzacions i col·lectius, al marge de qualsevol suport institucional.

L’acte segons ha anunciat el citat Grup de Suport tindrà lloc al Prat de Llobregat l’onze de juny al Parc Nou i comptarà amb les actuacions de les Bruixes del Nord, Luciano Carmona, Jordi Montañez, Potato entre altres, així com exposicions de col·lectius, i organitzacions polítiques i sindicats que donen suport a l’alliberament de Bodaló.

El Grup de Suport manifesta que “tot el que es recapti anirà destinat al SAT i la Família d’Andrés”. “En els ingressos solidaris s’ha d’especificar el concepte ACTE DE SUPORT A ANDRÉS BÓDALO, en cas que les aportacions superessin el que necessitem per a la realització de l’acte (Uns 4500 euros aproximadament) es destinarà integrament al SAT”.