Cecília Borràs, fundadora de ‘Després del suicidi. Associació de Supervivents’ (DSAS) portarà a debat al Casal el tema del suicidi

May 20, 2016 in Actualitat

Cecília Borràs, presidenta i fundadora de Després del suïcidi-Associació de Supervivents (DSAS), serà la protagonista de la xerrada del proper dimarts 24 de maig al Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’, que abordrà la temàtica de “La mort silenciada. Suïcidi el darrer tabú”. L’activitat anirà acompanyada del visionat del curt “volver a vivir” i és gratuïta.

L’impacte de perdre algú per suïcidi és una experiència traumàtica i molt dolorosa. Suposa una devastació emocional, social i en ocasions fins i tot econòmica, que altera la nostra existència irremediablement.“Després del Suïcidi – Associació de Supervivents” (DSAS) es constitueix el 2012 amb la finalitat de generar un espai per a l’acompanyament i suport en el dol a supervivents a la mort per suïcidi.