El Prat rep els primers 450 infants saharauis què acollirà Catalunya amb el programa vacances en pau

June 24, 2016 in Actualitat

L’Aeroport del Prat va acollir ahir l’arribada dels primers 70 del contingent de 450 infants sahrauís què arribaran properament a Catalunya per acollir-se amb el programa de solidaritat internacionalista “vacances en pau“.

Amb aquesta estada, els nens i nenes surten dels campaments de refugiats de Tindouf, al desert d’Algèria prop de la frontera amb el Sàhara, durant els mesos de més calor, on s’arriba temperatures de 60 graus. L’any passat el nostre municipi va acollir mitja dotzena d’aquests nens i nenes.

L’edició d’enguany d’aquest programa s’està trobant amb nombrosos impediments i través administratives per part de les autoritats espanyoles. El passat dimecres la delegació del govern espanyol va bloquejar el vol de 250 nens a la capital espanyola.