“Si es va pagar el que es va pagar, és perquè ja es tenia clar des del primer moment que anava a terra”

December 27, 2016 in Actualitat, CULTURA

“Si es va pagar el que es va pagar, és perquè ja es tenia clar des del primer moment que anava a terra. Sinó no es paga el que es va pagar” Així de sincer i condundent es mostrava Antoni Rodés Inés, regidor de cultura l’any 2003 quan l’Ajuntament va comprar l’Artesà, a la tertúlia de Planeta Prat del Prat Ràdio del passat divendres.

En concret es van pagar 3,5 milions d’euros segons l’ex-regidor de cultura “per tirar-ho a terra”. Segons la plataforma què agrupa als defensors d’aquest centenari edifici modernista: “què la intenció de l’Ajuntament ha estat sempre aquesta”, “és un fet que sempre hem denunciat però mai s’havien atrevit a confessar-ho amb tanta claredat”. I afegueixen: “Normal que el darrer informe encarregat per l’Ajuntament de 2013 que deia que l’edifici era rehabilitable calgués amagar-ho”. Segons ‘Salvem l’Artesà, aturem l’enderroc’ “tot el procés de l’Artesà és un engany per enderrocar-ho”, i és declaren disposats a no permetre-ho.

Us deixem el fragment de la tertúlia amb les soprenents declaracions d’Antoni Rodés. Si la voleu escoltar sencera la trobareu en aquest enllaç a partir del minut 37.