Un concert donarà la cloenda als actes de celebració de l’okupació de l’antic CELL per fer-hi un casal autogestionat

March 8, 2017 in Actualitat, CULTURA

Dintre dels actes programats per commemorar el tercer aniversari de l’okupació de l’edifici abandonat què albergar en altres temps el Centre d’Estudis Llobregat (CELL), per fer-hi un Casal autogestionat, el que avui és conneix amb sota el nom de Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’; dissabte 18 tindrà lloc un concert de Ska, Punk, Metal i Rock n’ Soul amb les bandes La Ska Brass, Falç, Brigada Moreneta, i Burning Wather Co. L’entrada valdrà 1 euro.

El primer dels grups que actuaran aquest dissabte és la Burnin’ Water Co., una banda de Rock n’ Soul de Barcelona amb 5 anys de trajectòria a les seves esquenes, i que alguns ja conneixereu de la seva actuació l’any passat a El Prat, en aquest mateix espai alliberat.

Seguidamnent actuaran els nois de la BRIMO. I és que BRIMO, és l’acrònim de la Brigada Moreneta, una banda de punk rock subversiu de Vilanova formada l’any 2015, i de lletres carregades de sarcasme.

Pels amants del Metal, sobre l’escenaria del Casal tacarà FALÇ, una banda formada a Barcelona a l’estiu del 2012. El seu so es caracteritza per riffs contudents, melodies contagioses i unes veus guturals que denuncien i alerten sobre aspectes de la societat humana. A l’agost de 2015 la banda edita la demo “Falsa Doctrina” amb un so més primitiu a la recerca d’una identitat. Actualment acaben d’editar el seu primer album “Dansa de Sang” . Falç está format per membres d’altres bandes conegudes a l’escena com ara Més que Odi, Silence, Rotten Flesh, Malakay Culkin, Blazemth, Green Buds, Estertor…entre d’altres.

Per acabar actuaran els vilanovins La Ska Brass, una banda de Ska amb tocs punk formada l’any 2011, què vindrà presentant el seu nou treball “A ciegas 2017″. Vénen recolzats per multitud de concerts i amb una maqueta “La Ska Brass: De Solan”, a més de dos discos “Deixant Petjada”, “El País dels Cecs” i un single “No Existirà Perdó” sense deixar enrere un directe què pot fins i tot arribar a gairebé dues hores a ritme de la Ska Brass.