Treballadors de l’hosteleria de l’Aeroport d’El Prat protagonitzen una nova jornada de mobilització

abril 9, 2017 in Actualitat

Jornada de vaga de 24h a l’Aeroport d’El Prat i manifestació fins a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el passat divendres protagonitzada pels treballadots i treballadores de Pansfood.

La decisió d’ AENA d’anul•lar les concessions laborals a l’aeroport del Prat a empreses d’ hostaleria genera una amplia resposta sindical i social. Els treballadors denuncien que de prendre’s aquesta decisió, no només afectarà la plantilla, sinó també la qualitat i l’eficàcia del servei que mereix l’usuari de l’Aeroport del Prat. Segons els representants sindicals dels reballadors “una empresa pública com Aena no pot prendre una decisió que prioritzi l’obtenció de beneficis a costa de precaritzar les condicions laborals i els drets dels 400 treballadors i les treballadores del Baix Llobregat que hi treballen.“

Per saber-ne més
Insten AENA a mantenir la unitat de les concessions de restauració de l’Aeroport d’El Prat