La PAH d’El Prat exigeix al govern municipal compromís amb la llei de l’habitatge

May 2, 2017 in Actualitat

«La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca és concentrara dimecres a dos quarts de set de la tarda a la Plaça de la Vila per exigir al consistori que defensi la seva llei de l’habitatge».

 

La PAH assegura que s’han d’erradicar els desnonaments tant hipotecaris com de lloguer i garantir els subministraments bàsics: “S’ha de reformar la Llei d’arrendaments urbans per derogar els desnonaments exprés”, han afirmat. La llei també proposa mobilitzar l’habitatge buit per elevar el parc públic de lloguer social d’un 1 % a un 18 % i reduir el preu de lloguer per garantir estabilitat i preus assequibles.

Diferentes concentracións s’han anat convocat a diverses ciutats de tot l’estat, ja que les diferents entitats de la PAH esperen que les institucions municipals interpel·lin el Congrés dels Diputats perquè aprovi la llei amb “urgència”.

+ Informació: Blog les 5 de la PAH