El poble d’El Prat convocat a la cerimònia d’enterrament del Centre Artesà

July 2, 2017 in Actualitat, CULTURA

Per diumenge vinent, 9 de juliol, la Plataforma veïnal ‘Aturem l’enderroc. Salvem l’Artesà’ ha convocat al poble d’El Prat a la cerimònia d’enterrament del Centre Artesà. A les dotze del migdia esta previst que el seguici popular surti des de la Plaça Catalunya fins a la seva tomba al propi Artesà.

Els organitzadors del seguici funebre del difunt de 98 anys demanen què per respecte a la seva memòria, acudiu vestits de rigorós dol i us animen a portar obsequis florals i espelmes que s’ofrenaran en les seves despulles.

Segons manifesten els organitzadors en l’esquela funebra editada per  l’esdevediment: “El difunt no ha tingut una mort justa ni digna en mans de l’Ajuntament, ni tampoc alegre, pel silenci i la indiferència de molts dels seus fills i filles, però els que l’hem acompanyat en aquests darrers moments volem que el seu enterrament ho sigui”.