Noves queixes davant les presumptes irregularitats en les obres en l’Avinguda Montserrat

July 4, 2017 in Actualitat, DRETS

Nova denúncia pública sobre la incorrecta i reiterada manipulació d’amiant a les obres de l’Avinguda Montserrat, ja que, segons manifesta públicament l’associació de treballadors municipals ‘Som El Prat’, els habitants “poden estar exposats a partícules d’asbest”.

El passat mes de maig per part de l’Associació d’Afectats per l’Amiant es va presentar una sol·licitud a l’Ajuntament, sobre un altre episodi de manipulació inadequada de canonades de fibrociment en les mateixes obres i així com la presentació d’una denúncia davant la fiscalia de Medi ambient i Urbanisme per la comissió dels presumptes delictes en contra el medi ambient, Contra la salut pública i contra la salut dels treballadors.

Som El Prat han sol·licitat una còpia de l’expedient de les obres i l’avaluació de riscos i coordinació d’activitats empresarials d’aquestes obres. “L’Ajuntament, responsable civil, i Prat Espais, titular de l’adjudicació de les obres, tots dos són coneixedors d’aquestes pràctiques presumptament irregulars exposant als transeünts, veïns i treballadors al risc de poder contreure una malaltia mortal (Asbestosis)”, ha criticat el portaveu en declaracions a Vilapress.

Informació relacionada:

Afectats per l’amiant denuncien la falta de control amb la manipulació del fibrociment de les obres de l’Avinguda Montserrat