Desconvocada la vaga dels portadors de carretons de l’aeroport del Prat

August 6, 2017 in Actualitat, ECONOMIA

«Els sindicats havien convocat 18 jornades de vaga parcial de juliol a desembre».

x Vilaweb

Els treballadors i treballadores de l’empresa Adelte, encarregada del servei de carretons portaequipatges de l’aeroport del Prat, han desconvocat la vaga de quatre hores per torn, prevista del 12 al 15 ‘agost i de l’1 al 4 de setembre, després d’arribar a un acord amb l’empresa.

Els sindicats havien convocat 18 jornades de vaga parcial de juliol a desembre, en protesta pel bloqueig del conveni col·lectiu i per reclamar noves contractacions.

Les aturades previstes dels treballadors del servei de carretons se sumaven a la vaga parcial que han començat els treballadors de l’empresa Eulen, la concessionària que gestiona el servei de control de seguretat de l’aeroport del Prat i que ha provocat llargues cues.

Informació relacionada:

La vaga d’Eulen posa al descobert l’estratègia d’Aena per maximitzar els beneficis a costa de mes precarietat laboral